• Кошница

 • ПРОДУКТИ

  Метли


  Балкан метла

  0006

  Берберска голема Папилион

  0590

  Берберска мала Патронка

  0589

  Лукс

  1109 Лукс 3 со

  Лукс

  1124 Лукс 5

  Лукс

  0011 Лукс 4

  Лукс

  0010 Лукс 3.5

  Лукс

  0007 Лукс 1

  Лукс

  0008 Лукс 2

  Лукс со рачка

  0012

  Мала метла пикуле

  0002

  Метла

  0001 Мала

  Метла

  0003 Обична

  МЕТЛА ЈУЛИА РЕЗЕРВА

  0512

  МЕТЛА ЈУЛИА СО РАЧКА

  0511

  МЕТЛА ВАЛЕРИЈА РЕЗЕРВА

  1897

  МЕТЛА ВАЛЕРИЈА СО РАЧКА

  1896

  Метла Венталија

  0904

  Метла Европа

  1037

  Метла Лаура

  0900

  МЕТЛА МЕРЦЕДЕС СО РАЧКА

  5004

  Метла со рачка

  0005

  Метла Чеврме

  1122

  Метла Штанц

  0054

  Пајажинка Вергина

  0907

  Пајажинка дрвена

  0821

  ПАЈАЖИНКА К МАЛА СО РАЧКА

  5002

  Пајажинка Маркисија

  0581

  Пајажинка Овална

  0906

  Пајажинка Супер

  0901

  ПВЦ Штанц Метла

  1078

  РЕЗЕРВА МЕТЛА МЕРЦЕДЕС

  5005

  РЕЗЕРВА ПАЈАЖИНКА К МАЛА

  5003

  Четка Епиплон

  0595

  Четка за косо

  0618

  Четка за метење

  1540

  Четка Исиа

  0578

  Четка Караваки

  0588

  Четка Фелиција

  0661

  Шампион метла голема

  0825

  Шампион метла мала

  0826