• Кошница

 • ПРОДУКТИ

  Фани Комерц Були

  Првите чекори на Фани Комерц Були датираат од 2000 година вршејки големопродажба на метли и џогери.

  Во 2003 година Фани комерц Були ја проширува својата програма со повеќе од 1000 продукти од областа на Домаќинството:

  • Пластични и дрвени производи
  • Професионални производи за хигиена
  • Четки
  • Џогери
  • Хемиски производи за чистење
  kombe

  Со цел да ја олесниме работата на нашите коминтенти, располагаме со сопствено возило и директна достава низ Република Македонија.

  magacin_1magacin_2

  Увозници сме на Продукти од Турција, Србија, Грција...